“Безглутеново хранене”

„Безглутеново хранене“

На 04.11., 05.11., 11.11. и 12.11.2017 г.,  от 09:00 до 13:00 ч., се организира курс “Безглутеново хранене”.

 

 

 

Безглутеновото хранене все повече набира популярност в световен мащаб, а и в България, не само защото редица изследвания сочат вредното влияние на глутена върху човешкия организъм, а и защото броят на лицата с непоносимост към този протеин расте с всяка изминала година. Отчитайки тенденциите в съвременното хранене и очертаващата се необходимост от безглутеново и все пак вкусно меню в ежедневието ни, създадохме единствения по рода си курс за безглутеново и безказеиново хранене. В рамките на четири дни ще Ви запознаем с особеностите на безглутеновите диети и тяхното приложение и ще Ви представим уникални здравословни рецепти за ястия и десерти, които можете да приготвите дори в домашни условия. Курсът е подходящ за хора с глутенова непоносимост, глутенова алергия и за всички останали, които желаят да включват безглутенова диета в режима си.

Очаквайте скоро и програмата на обучение!

 

 

Курсът покрива хорариум от 20 учебни часа и ще се проведе в учебната база в кв. Западен парк, по 5 учебни часа на ден.

Водещ курса: шеф-готвач Галина Василева и шеф-сладкар Геновева Гинчина

Цената на този курс, посветен на безглутеновото хранене е 280 лева. Включва всички необходими  продукти и материали, както и технологични карти с рецепти и работна престилка, които остават за курсиста.

След завършване на курса се издават Удостоверение за професионално обучение, одобрено от МОН и Сертификат за преминато обучение.
Минималният брой участници е 5 човека, максимален брой – 8 човека. Записването се осъществява след заплащане на таксата за обучение

За записване – тел. +359 887 10 77 66 и +359 886 18 66 77 или office@euroacademybg.com
При заявен интерес за два краткосрочни курса ползвате 5 % отстъпка, а при повече от два – 10 %.

*Завършилите професионален курс в „Европейска Академия за Обучение и Развитие” ползват стандартна отстъпка в размер на 10% от посочената цена.

“Безглутеново хранене”
5 (100%) 4 votes