Инструктори и преподаватели

Шеф-готвач Галина Василева

Шеф-готвач Галина ВасилеваИзключително талантлив готвач с 16 години практически опит, шеф Галина Василева е основен кулинарен инструктор в Европейска Академия за Обучение и Развитие. Нейното умение за ръководене и обучение на служителите в звено кухня е едно от най-силните й качества.

Шеф Василева е преподавател, както в професионалните курсове, които провежда центъра, така и краткосрочните практически обучения. Задълбочените познания във всички сфери на ресторантьорството я превръщат в ценен консултант при осъществяване на корпоративни обучения и консултации.

Инструктор сладкар Геновева Гинчина

Инструктор сладкар Геновева ГинчинаЗдравейте,
Kазвам се Геновева Гинчина и имам страхотна професия – да изненадвам и радвам хората!
Завърших професионалното си образование през 1992 г. в Техникум по обществено хранене и хотелиерство, специалност Кулинар – сладкар, технолог на сладкарското производство.
Първи стъпки в магията на кулинарията направих през 1993 г. в Хотел Шератон София. Там, благодарение на колегите ми виртуози, се запалих по тази професия. Работих 6 години и бях удостоена с честта – златна значка за добър служител.
Радвам се, че имах удоволствието да бъда и в екипа на Хотел Хилтън София. За 2 години там се докоснах до новите тенденции в ресторантьорството и изтънчените десерти с уникални вкусове.
След работата ми в тези добри школи, бях доста полезна в отварянето и изготвянето на менюта на елитни заведения в София. Също така успях да обуча и запаля млади сладкари, които и до днес имат кариера в това поприще. Днес съм готова да споделя моите знания и умения с вас!

Декоратор Емануела Цакова

Декоратор Емануела ЦаковаЕмануела Цакова притежава богат опит като сладкар-декоратор. Дълги години е част от екипа на сладкарници Каритас Лъки.

Нейните интереси, като част от преподавателския колектив на Академията, са насочени към декорации на сложни композиции от захарно тесто и работа с фондан и шоколад. Инструктор е в двете нива на курса „Декорация на сладкарски изделия“ и мастър класа за декорация.

 

 

Карвинг-декоратор Станислав Тенев

Карвинг-декоратор Станислав ТеневСтанислав Тенев е работил като карвинг-декоратор в хотел Еврика Бийч – к.к. Слънчев бряг и Гранд Хотел Поморие. Носител е на следните международни и национални награди и сертификати:

  • Международен сертификат за карвинг-инструктор от Международната асоциация за артистична кулинария и карвинг на плодове и зеленчуци.

  • Сребърен медал от Национална купа по карвинг.
  • Първо място за арт композиция на Дефиле дизайнерски торти и бронзов медал от Национална купа по карвинг.
  • Сребърен медал на Балканското първенство по карвинг 2014 г.

Водещ е на двете нива на курса за карвинг, както и на курса за 3D карвинг.

F&B Инструктор Владимир Пенчев

Инструктор Владимир ПенчевВладимир Пенчев притежава магистърска степен по Международен маркетинг. Има значителен опит в управлението на процесите в областта на храненето, натрупан в световни и български хотелиерски вериги, където е заемал ключови ръководни позиции.

Отговаря за теоретичното обучение на готвачи, сладкари и ресторантьори по отношение на разработването на менюта, организацията и управлението на ресторантьорски и сладкарски обекти.

Front Office инстуктор Евгений Кривенок

Front Office инстуктор Евгений КривенокЕвгений Кривенок притежава магистърска степен по Международни отношения и Европейска публична Администрация.

Има значителен опит в оперативно управление на хотели, които са били част от български и световни вериги.

Присъединява се към екипа на Академията като преподовател по теория и практика в професионални курсове за хотелиери и администратори. Води практически обучения за Хотелски софтуер (Fidelio7, Fidelio8Suitе, Opera, Clock).

Инструктори и преподаватели
3.6 (72.5%) 8 votes