„Сладолед и сорбе (зима)“

„Сладолед и сорбе (зима)“

курсове за сладкари - Сладолед и сорбеОчаквайте скоро любителския сладкарски курс „Сладолед и сорбе”, който ще разхлади и подслади Вашето ежедневие!

Ще Ви представим основните правила и техники за приготвянето на разнообразие от сладоледи. Курсът е предназначен както за тези, който желаят да се научат да правят сами сладолед в домашни условия, така и за работещите в различни заведения за хранене. По време на обучението ще разберете правилната пропорция между различните продукти и ще експериментирате с различни вкусове сладоледи.

Пълна програма на обучението:

1 ден: Приготвяне на базов млечен сладолед със следните вкусове:

  • Сметанов сладолед
  • Ванилов сладолед
  • Ягодов сладолед

2 ден: Приготвяне на основни вкусове сладолед

  • Шоколадов сладолед
  • Йогурт сладолед с вишни
  • Вариации

Курсът е изцяло практически ориентиран, покрива хорариум от 12 учебни часа и ще се проведе в учебната база в кв. Западен парк, по 5 учебни часа на ден.

Водещ курса: шеф-сладкар Геновева Гинчина.

Цената на този  “разхлаждащ” курс, наситен с вкусове и аромати е 180 лева. Включва технологични карти с всички рецепти, необходимите продукти и материали, престилка.

След завършване на курса се издават Удостоверение за професионално обучение, одобрено от МОН и Сертификат за преминато обучение.
Минималният брой участници е 5 човека, максимален брой – 8 човека. Записването се осъществява след заплащане на таксата за обучение

За записване – тел. +359 887 10 77 66 и +359 886 18 66 77 или office@euroacademybg.com
При заявен интерес за два краткосрочни курса ползвате 5 % отстъпка, а при повече от два – 10 %.

*Завършилите професионален курс в „Европейска Академия за Обучение и Развитие” ползват стандартна отстъпка в размер на 10% от посочената цена.

„Сладолед и сорбе (зима)“
5 (100%) 1 vote