Декораторски курс „Клас Фигури”, стил Рококо

Декораторски курс „Клас Фигури”, стил Рококо

Декораторски кулинарен курс, СофияОчаквайте в края на септември декораторския клас „Фигури”, посветен на стилът Рококо в скулптурите, чийто най-ярък представител е Мария Антоанета!
Какво е общото между декорацията на сладкарски изделия и стиловете в изкуството? Ние го намерихме в новия ни курс за декорация, предназначен на извайването на човешки фигури в различни стилове от историческите епохи и съвременните времена. И за да пресъздадем максимално голям брой стилове, всяко издание на предстоящия декораторски клас за фигури ще бъде посветено на различен стил, характерен със своите орманенти.

В рамките на 3 последователни дни, водещата на курса – декораторът Емануела Цакова ще ви научи как да изваете фигурата на Мария Антоанета чрез изработване на:

  • фигурата й от захарно тесто в минимизиран вариант, чрез пресъздаването на грациозността, лекотата и кокетния характер, типични за стила Рококо;
  • изящни драперии и орнаменти, въплъщаващи тържествеността в стила;
  • ръчно рисуване със светлите тонове, типични за епохата;
  • орнаменти с роял айсинг.

Забележки:

1. Курсът е предназначен за тези, които са преминали през двете нива на курса ни за декорация или за напреднали в декорацията от захарно тесто.

2. Стилът и фигурите, обект на курса за декорация „Фигури”, ще са различни за всяка следваща дата на курса. Европейска Академия за Обучение и Развитие си запазва правото за промени без дългосрочно предупреждение.

 

 

Курсът е изцяло практически ориентиран и покрива хорариум от 24 учебни часа и ще се проведе в учебната база в кв. Западен парк, по 8 учебни часа на ден.

Водещ курса: декоратор Емануела Цакова

Цената на това тридневно изкуство е 650 лева. Включва всички необходими материали за изготване на фигурата, престилка за работа и кутия за съхранение.

След завършване на курса се издават Удостоверение за професионално обучение, одобрено от МОН и Сертификат за преминато обучение.
Минималният брой участници е 5 човека, максимален брой – 8 човека. Записването се осъществява след заплащане на таксата за обучение

За записване – тел. +359 887 10 77 66 и +359 886 18 66 77 или office@euroacademybg.com
Завършилите професионален курс в „Европейска Академия за Обучение и Развитие” ползват 10% отстъпка от посочената цена. При заявен интерес за два краткосрочни курса ползвате 5 % отстъпка, а при повече от два – 10 %.

Декораторски курс „Клас Фигури”, стил Рококо
5 (100%) 1 vote