Курс за придобиване на квалификация с възможност за професионална реализация

Курс за придобиване на квалификация с възможност за професионална реализация

Верига ресторанти Mr. Pizza, съвместно с Център за Професионално обучение „Европейска Академия за Обучение и Развитие“ организира интензивни курсове за Готвачи, които осигуряват професионална реализация в сферата на кулинарията и сладкарството.
Mr. Pizza са едни от водещите ресторанти в София, отличаващи се с интересно меню и изискана обстановка. До момента веригата разполага с 5 ресторанта в София и над 300 служители. Във връзка с постоянно нарастващата динамика в дейността на веригата, Mr. Pizza предоставя възможността на всеки, който желае да се присъедини към екипа от професионалисти да премине през интензивно обучение, проведено от Европейска Академия за Обучение и Развитие.
Обучението цели придобиване на необходимите знания и умения за работа в обектите на веригата, като то е изцяло съобразено със спецификите на менюто и включва теоретична подготовка и учебна практика. Курсовете се провеждат в учебния център на Европейска Академия за Обучение и Развитие, разположен в кв. Западен парк. Водещи на обучението са шеф Галина Василева и шеф-сладкар Геновева Гинчина.
С присъединяването си към екипа на Mr. Pizza, всяко лице ще има възможността за професионална реализация и развитие в просперираща верига с над 10-годишна история и стабилни позиции на българския пазар, която може да предложи:
– Гъвкаво работно време
– Конкурентно и мотивиращо възнаграждение, отлични условия на труд
– Възможност за професионално израстване
– Трудово и социално осигуряване

Допълнителна информация можете да получите на тел. 0886 18 66 77

Курс за придобиване на квалификация с възможност за професионална реализация
2.4 (47.5%) 8 votes

Leave a Reply