Партньори на Център за професионално обучение „Европейска Академия за Обучение и Развитие”

ВИНАРСКА ИЗБА МИДАЛИДАРЕ ЕСТЕЙТ

Мидалидаре Естейт е проект на казахстанския бизнесмен Евгений Юсупов. Самият той не живее в България, но любовта към историята, доброто вино и красивата природа го карат да инвестира в с.Могилово. След упорит труд, няколко години по-късно, Мидалидаре се превръща в атрактивна дестинация за винен туризъм. Първата изба Мидалидаре Естейт е построена през 2009г. Философията на избата е да произвежда вина в малки серии със силно изразен характер, като капацитетът и е 120 000 бутилки годишно. Проектът се оказва успешен, затова и през 2011г е открита втората винарна в с.Могилово, с капацитет 160 000 бутилки годишно. Мидалидаре разполага със 160 ха лозя, всичко в региона на с.Могилово, като най-отдалеченото лозе се намира на 5км от едната или другата винарна. Винопроизводството е с грозде от собствени масиви, като технологията е съобразена със съвременните разбирания за екологичен продукт.

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ГОТВАЧИ (БАПГ)

Формирана през февруари 2005 г., целта на Българската Асоциация на Професионалните Готвачи (БАПГ) е да издигне отношенията общество-готвачи на едно ново ниво, като подобри престижа и статута на практикуващите готвачи, и оказва ценна помощ в отношенията с партньори, организации, клиенти и колеги, в България и чужбина.

РЕСТОРАНТИ „MYCHOICE”

Ние сме креативна, артистична, дейна и съвременна Българска компания за кетъринг и организиране на разнообразни събития. Вълнува ни добрата храна, индивидуалното отношение, съвременния подход, професионалното обслужване и удовлетворението на клиента. Точно затова се стараем да предлагаме всичко това, в нашата “палитра” от възможности и желаем да задоволим дори най-взискателните и деликатни вкусове.

 

РЕСТОРАНТ STORIES

Stories
by
European Academy for Training and Development

Каним Ви сутрин на ароматно кафе и вкусна закуска,
всеки обяд между 11:30 и 15:30 ще приготвяме специални обедни предложения , а вечер – на чаша вино, да Ви разкажем нашата история !

КУЛТ ГУРМЕ КЕТЪРИНГ

Cult Gourmet Catering е компания, основана през 2008 година от Димо Димов – шеф-готвач с богата професионална кариера. От тогава насам, ние пишем историята на успешни, запомнящи се и вълнуващи събития създаваме емоция чрез добрата храна.

МАК АД – ГАБРОВО

МАК АД– Габрово е една от най-старите текстилни фабрики в България. Фирмата е 100% частна собственост. Тя е специализирана в производство и доставка на военни, полицейски , пожарникарски униформи и екипировка. С цялостно оборудване, знания и опит в тъкането, апретирането и производството на готови облекла, МАК АД е лидер в тази част на Европа за производство на военно тествани продукти.

ГАСТРО ГРУП

Електронния магазин gastrogroup.bg е проект стартиран през 2010. Стремежа на екипа ни е да предложим максимално широк кръг от продукти предназначени за професионалистите в ресторантьорството и хотелиерството в България. Целта ни е на платформата gastrogroup.bg да имате възможност да намерите най-подходящия за Вас продукт, с добри цени и високо качество.

При нас можете да намерите:

– Обработващи машини – месомелачки, колбасорезачки, банциг за месо, зеленчукорезачки, картофобелачки, тестомесачки, вакуум машини, машини за прясна паста, микровълнови фурни, миксери и пасатори, снек бар уреди

– Професионално кухненско оборудване – печки, скари, фритюрници, бен мари, уреди за варене на паста, неутрални елементи, казани, обръщателни тигани, конвектомати, фурниза пица, микровълнови фурни, линия 600, линия 700, линия 800, линия 900

– Хладилна техника – сладкарски хладилни витрини, хладилниработни маси, саладети, хладилни ракли.

ЕВРОПЕЙСКО ВИСШЕ УЧИЛИЩЕ ПО ИКОНОМИКА И МЕНИДЖМЪНТ

МИДАЛИДАРЕ ХОТЕЛ & СПА

Midalidare Hotel & SPA е разположен в центъра на с.Могилово, между двете винарни Midalidare Estate. Сградата е стара, построена през 1886 г, и дава началото на дълга история. Днес, години по-късно, старото училище на с.Могилово се превръща в нашето уютно местенце за гости. Новопостроената част на СПА центъра дава възможност за СПА почивка, както на гостите в хотела, така и на гостите, решили да съчетаят дегустацията на хубави вина с релакс и процедури.

ТЪРГОВСКА ВЕРИГА „ФАНТАСТИКО“

Търговска верига „Фантастико” е основана през 1991 г. с откриването на първия от веригата супермаркети, на ул. „Оборище” №72. Така компанията започва своето експанзивно развитие и днес управлява 39 супермаркета. Всичките търговски обекти са ситуирани на територията на гр. София, като в края на 2006 г. „Фантастико” разшири своята структура с първия си обект извън столицата, а именно в гр. Кюстендил.

ПУРАТОС БЪЛГАРИЯ

Пуратос е международна компания с пълна гама от иновационни продукти, експерт в областта на хлебарството, мелничарството, сладкарството и шоколатиерството. Продуктите ни се предлагат в повече от 100 държави по света, в повечето случаи, произведени от нашите филиали. Клиентите ни са занаятчии, индустриалци, търговци на дребно и ресторантьори. Наша цел е да бъдем “надежден партньор в иновациите”, където и да се намираме по света, като по този начин помагаме на нашите клиенти да произведат питателна и вкусна храна. Нашият главен офис се намира в Гроот-Беехарден (Groot-Bijgaarden), близо до Брюксел, Белгия.

АБ-ТЕРМ ООД

Фирма АБ-ТЕРМ е основана в началото на 2004 година с основен предмет на дейност – производство на професионално кухненско оборудване, като собствениците са пряко включени в дейността на производството. АБ-ТЕРМ е компания, ползваща се с голям престиж и е специализирана в производството на оборудване от неръждаема стомана и заема лидерско място в последните години.

ЕКОЛАБ

Еколаб е световен лидер в областта на водните, хигиенните и енергийните технологии и услуги. Много фирми по света, работещи в областта на общественото хранене, хранително-вкусовата промишленост, хотелиерството, здравеопазването, други индустрии и пазарите за петрол и газ избират продуктите и услугите на Еколаб, за да поддрържат чиста и безопасна заобикалящата ги среда, да работят ефективно и да постигат целите си за устойчивост.

ПИРИТА ЕООД

Фирма Пирита ЕООД, извършва доставка на пълна гама оборудване за хотели, ресторанти, барове, кафетерии, ресторанти на самообслужване. Основните продуктови групи са: Уреди за топлинна обработка, хладилна техника, шокови замразители, подготвителни машини, снек оборудване.

СЕВЪН СЕНС АЙДИАС ЕООД

Севън Сенс Айдиас ЕООД е от 5 години на българския пазар. Основното ни предимство е, че екипът ни се състои от професионалисти с дълъг стаж в областта на полиграфията, маркетинга и рекламата. Имаме амбицията да се доказваме непрекъснато като най- добри специалисти в своята област. Всеки ден прилагаме натрупания опит и умения, за да задоволим очакванията и желанията на нашите клиенти.