Следващо издание на курса:

Очаквайте!

„Кулинарен Мастър Клас” организираме постоянно според вашите индивидуални потребности!

Високото качество на храната, превъзходният й вкус, артистичното поднасяне и познаването на тънкостите в прецизното й приготвяне, са тема на този кулинарен курс, воден от шеф Галина Василева. Той се провежда в рамките на пет дни, по 5 учебни часа на ден. Завършилите го с право ще могат да се нарекат гастрономи-виртуози и да се чувстват подготвени за главни готвачи.
По време на курса ще се научите как да приготвяте изключителни по вкуса и визията си салати с невероятни дресинги и винегрети, изтънчени супи, гурме студени и топли предястия, композиции от различни видове меса и риби, като най-големите майстори в кулинарията. След него, не просто ще приготвяте рецепти, а ще изградите за себе си цялостна концепция за съчетаване на храни! Разгледайте примерен план на обучението (изготвен за петима участници). 

Безкрайно разнообразния свят от вкусове и цветове ще откриете в Учебния център на Европейска Академия за Обучение и Развитие в кв. Западен парк, по 5 учебни часа на ден.

Съчетайте спектакъла от вкусове в нетрадиционни композиции! Открийте и изживейте този кулинарен шедьовър с шеф-готвач Галина Василева.

След завършване на курса се издават Удостоверение за професионално обучение, одобрено от МОН и Сертификат за преминато обучение.
Максимален брой – 8 човека. Записването се осъществява след заплащане на таксата за обучение

Цена на курса: при запитване.

След завършване на курса се издава Сертификат за преминато обучение.

За записване – тел.  +359 886 18 66 77 или [email protected]
Завършилите професионален курс в „Европейска Академия за Обучение и Развитие” ползват 10% отстъпка от посочената цена. При заявен интерес за два краткосрочни курса ползвате 5 % отстъпка, а при повече от два – 10 %.

За контакти, подробна информация и въпроси
изполвайте контактната форма