Кулинарен Мастър Клас

Кулинарен Мастър Клас2018-06-05T12:35:53+00:00

Project Description

„Кулинарен Мастър Клас” организираме постоянно според вашите индивидуални потребности!

Високото качество на храната, превъзходният й вкус, артистичното поднасяне и познаването на тънкостите в прецизното й приготвяне, са тема на този кулинарен курс, воден от шеф Галина Василева. Той се провежда в рамките на пет дни, по 5 учебни часа на ден. Завършилите го с право ще могат да се нарекат гастрономи-виртуози и да се чувстват подготвени за главни готвачи.
По време на курса ще се научите как да приготвяте изключителни по вкуса и визията си салати с невероятни дресинги и винегрети, изтънчени супи, гурме студени и топли предястия, композиции от различни видове меса и риби, като най-големите майстори в кулинарията. След него, не просто ще приготвяте рецепти, а ще изградите за себе си цялостна концепция за съчетаване на храни! Разгледайте пълния план на обучението

Безкрайно разнообразния свят от вкусове и цветове ще откриете в Учебния център на Европейска Академия за Обучение и Развитие в кв. Западен парк, по 5 учебни часа на ден.

Съчетайте спектакъла от вкусове в нетрадиционни композиции! Открийте и изживейте този кулинарен шедьовър с шеф-готвач Галина Василева.

След завършване на курса се издават Удостоверение за професионално обучение, одобрено от МОН и Сертификат за преминато обучение.
Минималният брой участници е 5 човека, максимален брой – 8 човека. Записването се осъществява след заплащане на таксата за обучение

За записване – тел. +359 887 10 77 66 и +359 886 18 66 77 или [email protected]
Завършилите професионален курс в „Европейска Академия за Обучение и Развитие” ползват 10% отстъпка от посочената цена. При заявен интерес за два краткосрочни курса ползвате 5 % отстъпка, а при повече от два – 10 %.

Кулинарен Мастър Клас

5 (100%) 1 vote

Запиши се

За контакти, подробна информация и въпроси
изполвайте контактната форма

Предстоящи курсове:

Свържете се с нас:

гр. София 1373 ж.к."Красна поляна" 2 ъгълът на ул.Спас Вацов и ул.Атанас Кирчев

Mobile: +359 887 107 766