Шеф-готвач Галина Василева

Професионален интензивен курс за готвачи | Практически курс за готвачи

Изключително талантлив готвач с над 20 години практически опит, шеф Галина Василева е основен кулинарен инструктор в Европейска Академия за Обучение и Развитие.

Инструктор сладкар Геновева Гинчина

Професионален интензивен курс за сладкари | Практически курс за сладкари

Здравейте,

Kазвам се Геновева Гинчина и имам страхотна професия – да изненадвам и радвам хората!
Завърших професионалното си образование през 1992 г. в Техникум по обществено хранене и хотелиерство, специалност Кулинар – сладкар, технолог на сладкарското производство.

Първи стъпки в магията на кулинарията направих през 1993 г. в Хотел Шератон София. Там, благодарение на колегите ми виртуози, се запалих по тази професия. Работих 6 години и бях удостоена с честта – златна значка за добър служител.
Радвам се, че имах удоволствието да бъда и в екипа на Хотел Хилтън София. За 2 години там се докоснах до новите тенденции в ресторантьорството и изтънчените десерти с уникални вкусове.

След работата ми в тези добри школи, бях доста полезна в отварянето и изготвянето на менюта на елитни заведения в София. Също така успях да обуча и запаля млади сладкари, които и до днес имат кариера в това поприще. Днес съм готова да споделя моите знания и умения с вас!

Сладкар Ради Славчева

Работа с шоколад | Цвят и шоколад

Обичачам шоколад – това е моята страст!

Когато дойде момента да избера ново поприще за себе си, реших да последвам сърцето си и да се развивам в сладкарството. Поех  тази посока и  се оказа, че това е най-правилното решение, което съм взимала.

Изключително съм щастлива, че успях да осъществя мечтата си за собствен шоколадов бизнес и да водя разнообразни шоколадови курсове и обучения.

Тук съм, за да споделя с вас знанията и уменията си, за да покажа на практика какво е да си влюбен в това, което правиш – да влюбя и вас!

Нека споделим любовта си към тази вселена – шоколадът.

Front Office инстуктор Евгений Кривенок

Евгений Кривенок притежава магистърска степен по Международни отношения и Европейска публична Администрация.

Има значителен опит в оперативно управление на хотели, които са били част от български и световни вериги.

Присъединява се към екипа на Академията като преподовател по теория и практика в професионални курсове за хотелиери и администратори. Води практически обучения за Хотелски софтуер (Fidelio7, Fidelio8Suitе, Opera, Clock).

Карвинг-декоратор Станислав Тенев

Станислав Тенев е работил като карвинг-декоратор в хотел Еврика Бийч – к.к. Слънчев бряг и Гранд Хотел Поморие.Пет години работи и създава шедьоври в кулинарната декорация за различни хотели в курорт Албена,като основно е декоратор в х-л Гергана.Няколко години на неговите умения се доверяват ог гранд хотел Велинград и хотел Двореца-Велинград за Новогодишните празници.
Носител е на следните международни и национални награди и сертификати:

Международен сертификат за карвинг-инструктор от Международната асоциация за артистична кулинария и карвинг на плодове и зеленчуци.

Сребърен медал от Национална купа по карвинг.

Първо място за арт композиция на Дефиле дизайнерски торти и бронзов медал от Национална купа по карвинг.

Сребърен медал на Балканското първенство по карвинг 2014 г.

Водещ е на двете нива на курса за карвинг, както и на курса за 3D карвинг.

F&B Инструктор Владимир Пенчев

Владимир Пенчев притежава магистърска степен по Международен маркетинг. Има значителен опит в управлението на процесите в областта на храненето, натрупан в световни и български хотелиерски вериги, където е заемал ключови ръководни позиции.

Отговаря за теоретичното обучение на готвачи, сладкари и ресторантьори по отношение на разработването на менюта, организацията и управлението на ресторантьорски и сладкарски обекти.

За контакти, подробна информация и въпроси
изполвайте контактната форма