Професионален интензивен курс за готвачи

2018-06-06T20:54:43+00:00

Професионален интензивен курс за готвачи - 11-ти юни 2018 г. От 11-ти юни 2018 г. се организират СУТРЕШЕН, СЛЕДОБЕДЕН и ВЕЧЕРЕН професионален интензивен курс за готвачи, покриващи [...]